Aquarel geboortekaartje voor Tippi met kleine kolibrie die uit nestje vliegt

Aquarel geboortekaartje voor Tippi

kolibri-geboortekaartje-aquarel-diertjes-geschilderd-emboss-glitter-glittertje-hummingbird-drawing-tippi-tekening kolibri-geboortekaartje-aquarel-diertjes-geschilderd-emboss-glitter-glittertje-hummingbird-drawing-tippi-vogeltje-nestje-eitje kolibri-geboortekaartje-aquarel-diertjes-geschilderd-emboss-glitter-glittertje-hummingbird-drawing-tippi

>>Naast vormgeven met de computer en het zelf ambachtelijk drukken van de kaarten heb ik ook al sinds kind een passie voor schilderen/illustreren. Toen de moeder van Tippi mij vroeg of ik wellicht een kolibrietje en nestje (het vogeltje vliegt uit het nest) kon maken met aquarel voor het geboortekaartje van haar dochter was ik meteen enthousiast. Het kaartje is in vergelijking met de andere kaarten op mijn website in offset gedrukt(plat) en is voorzien van een glitter embossing. Hierdoor licht het vogeltje extra op en het is een leuk extra detail. Wil je ook zoiets laten maken? Neem dan contact met mij op. Ik stuur jullie met liefde een voorbeeldje toe. Ook leuk is om het vogeltje eventueel iets groter te laten drukken en in te lijsten voor in het babykamertje. (Formaat: 8,7 x 12,3cm gevouwen)

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

loading..