Letterpress geboortekaartje voor beer met maan zon en sterren en staand op de aarde

Letterpress geboortekaartje Beer

geboortekaartje-letterpress-beer-jongetjes-stardust-sterretjes-reach-for-the-stars-aarde-wereld-knuffelbeer-lichtgroen-letterpressamsterdam letterpress geboortekaartje beer reaching for the stars sterren maan zon aarde turen

>>Dit letterpress geboortekaartje in lichtgroene kleur maakte ik voor Beer. Het jongetje met knuffelbeer staat op de aarde en is “reaching for the stars”. Zijn naam heb ik in de zon/maan geschreven. Het kaartje is gedrukt op mooi  dik 600 grams katoen papier wat perfect is om te staan en dus niet buigt. Ook zou het erg mooi zijn in dit kaartje nog een extra preeg toe te voegen zodat de maan en de aarde met het jongetje extra naar voren komen. Kan ik ook zoiets voor jullie ontwerpen? Stuur me dan een berichtje met al jullie wensen en vragen. Ik help jullie graag!

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , ,

loading..