Letterpress geboortekaartje Solé met gezin illustratie op geschept papier

Letterpress geboortekaartje Solé

letterpress-geboortekaartje-tekening-illustratie-moeder-kind-vader-schets-geschept-lijntekening-simpel-eenvoud-uniek-Solé-prent-blaadje-botanisch-persoonlijke-postzegelletterpress-geboortekaartje-tekening-illustratie-moeder-kind-vader-schets-geschept-lijntekening-simpel-eenvoud-uniek-Solé-prent-blaadje-botanisch

letterpress-geboortekaartje-tekening-illustratie-moeder-kind-vader-schets-geschept-lijntekening-simpel-eenvoud-uniek-Solé-prentletterpress-geboortekaartje-tekening-illustratie-moeder-kind-vader-schets-geschept-lijntekening-simpel-eenvoud-uniek-Solé

>>Dit letterpress geboortekaartje is een hele bijzondere aangezien ik hem voor mijn eigen dochter Solé heb gemaakt. Ik wilde een kaartje dat sterk was in zijn eenvoud en essentie. Ook vond ik het belangrijk dat ik van de tekening een mooie prent kon ophangen op haar kamertje als herinnering. Mijn vriend draagt altijd een petje en voor de illustratie zelf heb ik me laten inspireren op de klassieke ‘moeder en kind’ tekeningen die door de jaren heen zijn gemaakt. Het takje met drie blaadjes symboliseert ons gezin en komt terug op de postzegel. Formaat 10.5x15cm | Handgeschept papier uit India

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

loading..