WERKWIJZE - COTTON PAPER

WERKWIJZE

 
      

      
1e mail /telefonisch contact:

Hierin geven jullie aan hoeveel kaartjes jullie graag zouden willen en wat het formaat moet zijn. Moet het een enkele kaart worden of toch een klapkaart? Willen jullie een preeg of een diepdruk. Hoeveel inktkleuren hebben jullie in gedachten? Het werkt altijd heel handig als jullie al wat inspiratiebeelden mee kunnen sturen. Ik heb dan aan de hand daarvan al een beetje een idee wat jullie mooi vinden en kan dan makkelijker met jullie meedenken. Vergeet ook niet jullie uitgerekende datum (geboorte) mee te sturen of de geplande verzenddatum (huwelijk).

Offerte:

Wat zouden jullie precies willen laten drukken? Durf alles te vragen. Hoe meer informatie ik van jullie al in dit stadium krijg hoe gerichter ik jullie kan informeren/helpen. Naar aanleiding van jullie wensen maak ik een passende offerte. Nadat deze per mail is goedgekeurd is jullie order definitief.

2e mail of telefonisch contact:

Dit is het stadium waarin we alles kortsluiten en afstemmen alvorens ik start met ontwerpen/drukken. Graag ontvang ik van jullie de volledige tekst* voor op het kaartje. We bespreken het uiteindelijke ontwerp/design en ook jullie papier en envelop keuze.

Ontwerpen:

Nadat ik al jullie informatie heb gekregen ga ik bezig met het ontwerpen van jullie kaartje. Dit duurt ongeveer 5 a 6 werkdagen (afhankelijk van de hoeveelheid opdrachten). Jullie krijgen een PDF met het design in jullie inbox. Mocht dit onverhoopt langer gaan duren dan houd ik jullie natuurlijk op de hoogte.

Akkoord:

Jullie kunnen gebruik maken van 2 (eventuele) correctierondes na het opsturen van het eerste design. Let wel: volledige aanpassingen in het formaat,opzet, en/of drukinkten zijn dan niet meer mogelijk (let dus ook goed op eventuele (spel) fouten). Na akkoord is het ontwerp definitief en worden de polymeerplaten gemaakt en het drukproces in gang gezet.

*In geval van geboortekaartjes ontvang ik graag zo snel mogelijk na de geboorte via de mail jullie informatie voor op het kaartje. (zo kunnen er geen spelfouten worden gemaakt) de exacte gegevens (naam, tijd, datum, gewicht etc.) zodat ik de kaartjes kan gaan drukken. Ik probeer binnen 5 a 6 werkdagen te leveren.

Versturen:

Cotton-paper verstuurd al haar artwork aangetekend (TNT) met een track en trace nummer. Ik stuur een mail wanneer het is verstuurd en wanneer jullie het ongeveer thuis kunnen verwachten.

—-

Mochten jullie nog vragen hebben of willen jullie gewoon graag een offerte, stuur mij dan een mailtje naar info@cotton-paper.nl.

loading..